Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@08:22:22 GMT

هوش مصنوعی برای نخستین بار از خوک ها کلون ساخت

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۳۷۹۱

هوش مصنوعی برای نخستین بار از خوک ها کلون ساخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، برای نخستین بار در جهان بدون هیچ گونه دخالت انسانی، بچه خوک های سالمی با کمک یک مادر جایگزین در ماه مارس متولد شدند.

چین درحال حاضر بزرگترین تولید کننده و مصرف کننده گوشت خوک است. جمعیت خوک این کشور حدود ۴۰۰ میلیون راس و مصرف سرانه گوشت آن بین ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم بزرگی از گوشتی که در چین مصرف می شود، خوک است. اما ذخایر موجود در این کشور هیچگاه برای تامین تقاضا کافی نبوده است. به همین دلیل چین باید سالانه میلیون ها تن گوشت خوک گرانقیمت وارد کند. این کشور در ۲۰۲۱ میلادی ۳.۳۱ میلیون متریک تن گوشت خوک خریده است.

لیو یائوی یکی از محققان دانشگاه نانکای معتقد است روش کلون سازی خودکار هوش مصنوعی خوک می تواند جمعیت این حیوان در کشور را افزایش دهد و در نتیجه چین در این زمینه خودکفا خواهد شد.

نکته مهم آنجاست که گوشت خوک مربوط به حیوان شبیه سازی شده مانند گوشت آزمایشگاهی نیست. گوشت آزمایشگاهی از سلول های کشت شده در شرایط خاص به وجود آمده است. اما گوشت حیوان شبیه سازی شده از سلول های اصلی خوک تهیه شده است که می توان در تولید گوشت آزمایشگاهی به کار برد. روش هایی که در حال حاضر برای کلون سازی خوک به کار می رود، نیازمند دخالت انسانی در مراحل مختلف است.

این امر ریسک اشتباه را افزایش می دهد. پیش از این محققان دانشگاه نانکای با استفاده از ربات ها در سال ۲۰۱۷ میلادی از روی خوک کلون ساختند محققان دانشگاه نانکای ادعا می کنند روش کلون سازی خوک رباتیک در مقایسه با کمک انسان نرخ موفقیت بالاتری دارد. ربات ها اشتباه نمی کنند یا طی عملیات به سلول ها آسیب نمی رسانند.

آنها برای پژوهش جدید یک فرایند کلون سازی کاملاً اتوماتیک ایجاد کردند که هیچ انسانی در آن دخالت نمی کند. یائوی در این باره می گوید: سیستم هوش مصنوعی آنها می تواند ربات را طوری هدایت کند که با کمترین نیروی ممکن فرایند کلون سازی را انجام دهد و به این ترتیب خسارت به سلول ها به صفر می رسد.

کد خبر 5508545 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: هوش مصنوعی چین تحقیقات علمی حاکمیت سایبری عیسی زارع پور نوآوری فناوری فضایی قانون توییتر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فضانوردان فناوری نانو ایالات متحده امریکا حمله سایبری حکمرانی فضای مجازی کسب و کار یوتیوب کلون سازی گوشت خوک سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۳۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌این فعال حوز صنعت پتروشیمی با اشاره به سهم کمتر از 6 درصدیِ هوش مصنوعی در صنایع کشور، از تولید سامانه‌هایی برای پایش هوشمند صنعت نفت و گاز و پتروشیمی خبر داد و گفت: با توجه به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی صنایع کشور، این امکان فراهم شده تا حفظ داده‌های بومی و امکان گسترش ضریب نفوذ هوش مصنوعی به صنایع کشور افزایش یابد.

بگفته جلیل سبحانی در سالهای اخیر، هوش مصنوعی به طور گسترده‌ای برای مسائل بهینه‌سازی در صنعت اکتشاف و تولید نفت و همچنین در مجتمع‌های پتروشیمی به کار گرفته شده است، بااین حال کشور ما به عنوان یک کشور نفت‌خیز و یکی از قطب‌های پتروشیمی جهان، هنوز آن چنان که باید و شاید در این زمینه ورود نکرده است.

بگفته این مدیر شرکت دانش‌بنیان، امروزه روش‌های هوش مصنوعی به چهار دسته اصلی؛ شامل الگوریتم‌های تکاملی، هوش ازدحامی، منطق فازی و شبکه‌های عصبی مصنوعی طبقه‌بندی می‌شوند و ترکیبی از تکنیک‌های مختلف هوش مصنوعی می‌تواند با موفقیت برای حل مسائل مهم بهینه‌سازی و دستیابی به راه حل‌های بهتر در صنایع پتروشیمی استفاده شوند.

جلیل سبحانی معتقد است؛ هوش مصنوعی قادر است توانمندساز واقعی برای پروژه‌های نفت و گازی با ارائه کاربردهای متعدد ارائه کند که از آن جمله می‌توان به کاهش هزینه‌های تولید محصولات، مدیریت مصرف انرژی، افزایش بهره‌وری و همچنین نیاز به پردازش‌های پیشرفته هوشمند در مراحل و فرآیندهای مورد استفاده در صنعت تولید مواد شیمیایی اشاره کرد.

این کارآفرین و فعال اقتصادی، با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر، بسیاری از مجتمع‌های پتروشیمی جهان با هدف افزایش کارآیی عملیاتی، کاهش هزینه‌ها و بهبود رضایت مشتری و همچنین کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از هوش مصنوعی بهره گرفته‌اند، می‌گوید: صنعت پتروشیمی ایران هم ناگزیر است از هوش مصنوعی بهره بگیرد و باتوجه به اثرات مثبتی که این مسئله در پی خواهد داشت، باید بخشی از سرمایه‌گذاری‌های جدید مجتمع‌های پتروشیمی معطوف به حوزه هوش مصنوعی و ارتقاء این دانش جدید باشد.

جلیل سبحانی ورود صنعت نفت و گاز پتروشیمی به حوزه هوش مصنوعی را یک اقدام سودمند برای کشور می‌داند و می‌گوید: ورود صنعت نفت و گاز و پتروشیمی به این حوزه، می‌تواند به عنوان یک موتور پیشران، ضریب نفوذ هوش مصنوعی در ایران را متحول کند.

جلیل سبحانی به گزارش مجمع جهانی اقتصاد در نقشه راه صنایع شیمیایی اشاره می‌کند و می‌گوید با توجه به این گزارش، هوش مصنوعی می‌تواند حداقل در پنج حوزه سطوح بالاترِ کارآیی و بهره‌وری از طریق بهینه‌سازی عملیاتی، افزایش مزایای رقابتی و کاهش هزینه‌های نوآوری از طریق دیجیتالی شدن، مدیریت داده و آنالیز اطلاعات با هدف درک بهتر از نیازهای مشتری و بنابراین بهینه‌سازی پیشنهادها متناسب با نیازهای مشتری، تأثیر بر نیروی کار و تغییرات در ارائه پاسخ به نیازها بر اساس تعریف اکوسیستم دیجیتال و زنجیره تأمین نوین بر روی صنایع شیمایی اثرگذار باشد.

این مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان معتقد است طبق تعاریف جهانی صنعت نسل چهارم، صنعتی است که از سیستم‌ها و بسترهای دیجیتال و خودکار و با ارتباط «وایرلس» در کنار فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی‌ در فرآیندها و سازوکارها حداکثر استفاده را می‌برد و بر این اساس صنایع نفت و گاز و پتروشیمی ایران برای ماندگاری در بازار راهی جزء ورود به نسل چهارم این صنایع ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • کشف و معدوم سازی ۹۸۷ کیلوگرم گوشت قرمز فاسد