Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان مخالف در پارلمان تایوان با پرت کردن دل و روده‌ خوک در صحن پارلمان، اعتراض خود را به آسان تر شدن واردات گوشت خوک نشان دادند.

به گزارش عصرایران، آن‌ها می گویند که تصمیم اخیر دولت مبنی بر اجازه واردات گوشت خوک آمریکایی تهدیدی برای سلامتی انسان است. به گفته آن‌ها گوشت وارداتی حاوی راکتوپامین نوعی ماده افزودنی به خوراک دامهاست که استفاده از آن در تایوان، چین و اتحادیه اروپا ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب حاکم این اتهام را رد کرده و خواستار انجام بحث‌ منطقی در این باره شده است.

نمایندگان حزب اصلی مخالف (کومینتانگ) در این کشور، سطل‌های حاوی روده خوک را به سمت سو تسنگ-چانگ پرتاب کردند تا او را از طرح سوال در پارلمان بازدارند.

خبرگزاری رویترز گزارش کرده که حزب حاکم پیشرو دموکراتیک این اعتراض "منزجرکننده" را محکوم کرده و آن را هدر دادن غذا خواند که منجر به پخش بوی نامناسب در پارلمان شده است.

بروز چنین جنجال‌هایی در پارلمان تایوان امری غیرمعمول نیست.

واشنگتن در ماه اوت سال جاری از تصمیم تسای اینگ-ون در مورد آسان‌تر شدن واردات گوشت خوک از آمریکا از اول ژانویه سال آینده میلادی استقبال کرد.

اما این اقدام باعث افزایش مخالفت‌ها شده است، بویژه پس از رسوایی‌های اخیر در مورد ایمنی مواد غذایی که نگرانی‌هایی را در میان مردم ایجاد کرده است.

چند روز پیش مخالفان در اعتراضاتی با هوا کردن یک خوک بادی غول پیکر مخالفت خود را با واردات گوشت خوک آمریکایی نشان دادند.

تایوان به خاطر درگیری‌های گاه و بیگاهی که در پارلمان این کشور اتفاق می‌افتد معروف است.

در یک درگیری شدید در ژوئیه ۲۰۱۷، نمایندگان هنگام بحث در مورد لایحه هزینه زیرساخت‌ها، صندلی‌ها را به سمت یکدیگر پرت کردند.

لینک کوتاه: asriran.com/003BEZ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تایوان روده خوک واردات گوشت خوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۳۲۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • رویکرد بایدن در قبال تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان در آمریکا
  • سناتور آمریکایی خطاب به دانشجویان حامی غزه: شما در طرف درست تاریخ ایستاده‌اید
  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است