Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-05@21:50:29 GMT

ثبت نخستین مورد تب خوکی آفریقایی در آلمان

تاریخ انتشار: ۲۰ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۵۰۳۴۲

ثبت نخستین مورد تب خوکی آفریقایی در آلمان

وزارت کشاورزی آلمان روز پنجشنبه از شناسایی و ثبت نخستین مورد تایید شده تب خوکی آفریقایی در این کشور خبر داد.

شناسایی نخستین مورد این بیماری ویروسی برای آلمان به عنوان کشوری که پرورش و تجارت خوک در آن بسیار گسترده و توسعه‌یافته است، نگران کننده تلقی می‌شود.

ویروس حامل این بیماری به تازگی در لاشه یک گراز که جنازه آن در منطقه براندنبورگ واقع در نزدیکی مرز لهستان کشف شده بود، شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یولیا کلوکنر، وزیر کشاروزی آلمان با تایید این خبر در جریان یک کنفرانس خبری گفت: «متاسفانه گمانی‌زنی‌ها در باره ورود این ویروس به خاک آلمان پس از آزمایش‌های انجام شده توسط لابراتوار تخصصی فردريك لوفلر به یقین تبدیل شد. خانم کلوکنر در عین حال تاکید کرد که این ویروس، همچون مصرف گوشت آلوده، برای انسان خطرناک نیست.»

ثبت نخستین نمونه از ابتلا به ویروس تب خوکی آفریقایی اما خبر بسیار بدی برای تولید کنندگان گوشت در آلمان است.

این مسئله می‌تواند صادرات گوشت خوک از آلمان به کشورهای مختلف به خصوص صادرات به کشورهای آسیایی را با تهدید و خطر جدی مواجه کند.

این ویروس که در اغلب موارد حیوانات آلوده را به خونریزی‌های کشنده و مرگبار مبتلا می‌کند پیش‌تر تا نزدیکی‌های مرز آلمان آمده و بارها در لهستان در لاشه گرازهای وحشی جان باخته شناسایی شده بود.

به گزارش یورونیوز؛ مقامات آلمانی برای آنکه از ورود گرازها و دیگر حیوانات آلوده به ویروس در خاک خود جلوگیری کنند نوار مرزی این کشور با لهستان را با حصاری برقی به طول یکصد کیلومتر مسدود کرده بودند.

آلمان همچنین طی ماه‌های اخیر اقدامات بیشتری را نیز در این خصوص انجام داده بود که از جمله آنها می‌توان به استفاده از سگ‌های آموزش دیده و یا پهپادها برای شناسایی گرازهای مرده و بیرون کشیده آنها از زیر خاک اشاره کرد.

مقامات آلمانی برای جلوگیری از شیوع این بیماری به داخل مرزهای خود پیش‌تر کارگروه ویژه‌ای را در شهر درسدن، مرکز ایالت زاکسن که در نزدیکی لهستان واقع شده، تشکیل داده‌ بودند.

لهستان نیز به موازات آلمان اقدامات سخت‌گیرانه ای را برای مقابله با بیماری تب خوکی آفریقایی در پیش گرفته بود. برای از بین بردن گرازهای وحشی مجوزهای تازه‌ای به شکارچیان داده شد به این نحو که آنها بتوانند از صدا خفه کن در سلاح‌های خود صدا استفاده کنند و در صورت لزوم نیز از ارتش کمک بگیرند.

کشف لاشه گراز آلوده به ویروس تب خوکی آفریقایی در براندنبورگ بی شک دست کم تا آینده‌ای نزدیک به ممنوعیت صادرات خوک‌های مزارع پرورشی این منطقه منجر خواهد شد.

ویروس تب خوکی آفریقایی از سال ۲۰۱۴ به این سو در بسیاری از کشورهای شرق اروپا از جمله لتونی، لیتوانی، لهستان، صربستان، اوکراین، مولداوی، اسلواکی و گسترش یافته و جمعیت بزرگی از خوک‌ها را تلف کرده است.

ذبح دام‌های آلوده تنها راه جلوگیری از شیوع این بیماری عنوان شده و گسترش آن کابوسی برای کشاورزان و دامداران آلمانی است.

آلمان با تولید سالانه نزدیک به ۵ میلیون تن گوشت که دست کم نیمی از آن برای بازارهای خارجی تهیه می‌شود، بزرگ‌ترین صادرکننده کننده خوک در اروپا است.

لینک کوتاه: asriran.com/00387U

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آلمان تب خوکی آفریقایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۰۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • نخستین تصاویر درگیری نیروهای امنیتی با جیش العدل در زاهدان
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان
  • انتشار نخستین فراخوان شناسایی سازندگان حرفه‌ای ساختمان در اصفهان
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • چهره اولین سرمربی زن در فوتبال مردان آلمان