Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که مصرف کنندگان آمریکا با کمبود گوشت مواجه هستند، کارخانه های فراوری گوشت در این کشور به طور فزاینده ای به چین صادر می‌کنند.

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به کارخانه های فرآوری گوشت این کشور دستور داده علیرغم بیمار شدن و مرگ کارگران این بخش، برای حمایت از عرضه مواد غذایی در کشور باز بمانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که مصرف کنندگان آمریکا با کمبود گوشت مواجه هستند، این کارخانه ها به طور فزاینده ای به چین صادر می‌کنند.

ترامپ که بر سر همه گیری ویروس کرونا با چین در حال جدال است، « قانون تولید دفاعی 1950» را در بیست و هشتم آوریل اجرایی کرده تا این کارخانه‌ها را باز نگه دارد. حالا ترامپ مورد انتقاد بسیاری از قانونگذاران، مصرف کنندگان و کارگران این کارخانه ها قرار گرفته که این کارگران را به خاطر عرضه گوشت به چین به خطر انداخته است.

به دلیل نابود شدن گله‌های خوک چین به خاطر بیماری و افزایش قیمت گوشت این حیوان به بالاترین حد در این کشور، خریداران گوشت در چین واردات از سراسر دنیا را افزایش دادند. این شوک عرضه باعث شد چین در اواخر 2019 بیشتر متوجه گوشت آمریکا شود».

مایک نایگ، وزیر کشاورزی آمریکا در ایالت آیووا که موافق با این دستور ترامپ است می گوید:« می دانیم که صادرات با گذشت زمان اهمیت بسیاری پیدا می کند. به نظر من باید تمرکز خود را بر تامین نیازهای داخلی بگذاریم».

بسیاری از شرکت های فرآوری گوشت آمریکا از جمله اسمیتفیلد فودز تحت مالکیت شرکت wh گروپ چین، جی بی اس تحت مالکیت برزیل و شرکت تایسون فودز موقتا حدود 20 کارخانه فرآوری گوشت را به خاطر ابتلای هزاران کارگر آنها به ویروس کرونا تعطیل کرده‌اند. برخی از این کارخانه ها فعالیت خود را به صورت محدود از سر گرفته اند چون کارگران از ترس بیماری در خانه مانده اند.

به گفته اقتصاددان ها، این اختلال در عرضه گوشت بدین معناست که مصرف کنندگان تا پایان ماه مه 30 درصد گوشت کمتری در سوپر مارکت ها می بینند و قیمت آن 20 درصد بالاتر از سال گذشته خواهد بود.

طبق اطلاعات وزارت کشاورزی آمریکا، در حالیکه عرضه گوشت خوک با کاهش حدود 40 درصدی کشتار روزانه آن از اوایل ماه مارس، پایین آمده ولی ارسال محموله‌های گوشت خوک به چین طی همین دوره تقریبا 4 برابر شده است.

کشاورزان آمریکا که طی جنگ تجاری با پکن از نظر مالی ضربه سختی خوردند، می گویند هنوز هم نیاز دارند کشورهای وارد کننده مثل چین گوشت خوک آنها را خریداری کنند. این کشاورزان قبل از همه گیری ویروس کرونا با عرضه بیش از حد این محصول مواجه بودند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز قیمت گوشت گوشت امریکا کشاورزی امریکا کارخانه ها مصرف کنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه