Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آمارهای کشورهای جهان نشان از افزایش تلفات و مرگ بیماران کرونایی دارد. تاریخ انتشار: 06:00 - 04 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۴۹۳۹ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، اکثر کشور‌های پیشرفته و برخوردار از امکانات و رفاه بیشترین تلفات را داشته اند؛ چرا؟

چرایی این موضوع را می‌توان از یک دیدگاه دیگر نگریست؛ نقش مذهبی و زندگی به سبک آموزه‌های مذهبی تا چه اندازه در سلامت افراد در جامعه تأثیر دارد؟

قطعاً تاکنون درباره این که مذهب و رعایت توصیه‌هایی که از دل مذاهب الهی بیرون آمده است تا زندگی برای انسان مطلوب باشد شنیده و خوانده اید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



البته در این میان هستند جریان‌ها و گروه‌هایی که این مسئله را نفی می‌کنند و همه چیز را مادی می‌بینند.

راز و نیاز با خدا، دعا، خواستن از پروردگار و بسیاری نکات دیگر وجود دارد که در اکثر ادیان الهی نزدیک و مشترک است.

برخی جوامع اینگونه نکات را فراموش کرده و یا در مادیگرایی حکومت‌های خود غرق شده اند، اما برخی دیگر همچنان به سبک زندگی مذهبی خود حتی شاید کمرنگ توجه دارند.

توجه به آموزه‌های دینی و مذهبی آرامش روحی و روانی را برای همه افراد جامعه به همراه داشته باشد.

در این میان توصیه‌هایی که در ادیان الهی در چگونه خوردن، چه خوردن و چه آشامیدن نیز توصیه‌ها و دستورات بسیاری وجود دارد که البته در دین اسلام به این مقوله توجه ویژه‌ای شده است.

همواره برای بسیاری از مردم غیر مسلمان و حتی مسلمان سوال بود که چرا مثلا گوشت خوک حرام است از از این قبیل دستورات و احکام دینی، اما مرم دیگر ادیان از گوشت این حیوان خوراک تهیه می‌کنند؟!

گوشت خوک حرام است، چرا که بیماری زا است، نجاست خوار است، ناپاک است و این ناپاکی در گوشت این حیوان با خوردن به انسان می‌رسد.     بیشتر بخوانید:   افزایش ۴ برابری مرگ مبتلایان به کرونا و کمبود پرستار در بیمارستان‎ها
تاکنون ویروس‌های زیادی از این حیوان به انسان سرایت کرده و باعث بیماری شده است.
در یک همکاری بین‌المللی با هدایت دانشمندان دانشگاه کشاورزی و فناوری توکیو در ژاپن، ویروسی را کشف کردند.

ویروس‌ها به طور مداوم تغییر می‌کنند، ترکیب می‌شوند و در گونه‌های مختلف از خودشان از نو ترکیب می‌شوند؛ آنها عملکرد خود را از دست می‌دهند و یا عملکردی به دست می‌آورند یا از بین می‌روند یا از همیشه قوی‌تر می‌شوند.

این فرآیند به خصوص در مزارع خوک، که در آن بسیاری از خوک‌ها در محیط‌ های کثیف تعامل دارند رخ می‌دهد؛ این یک گزینه ایده‌ آل برای تکامل ویروس‌ها است.

این تیم به سرپرستی پروفسور تسویا میزوتانی، در مرکز تحقیقات و آموزش برای پیشگیری از بیماری عفونی، ویروس منحصر به فردی را در چنین مکانی کشف کردند؛ این ویروس در مدفوع خوک پیدا شده است.
ویروس آنفلوآنزای خوکی نیز از همین حیوان به انسان سرایت و باع بیماری آنفلوآنزا می‌شود.

حال این گونه‌ های ویروسی در بدن حیواناتی، چون خوک و مرغ و دیگر حیوانات باز تولید می شود یا عامل خارجی انسانی دارد و در آزمایشگاه‌ ها تولید می‌شود، مبحث دیگری است که به مباحث جنگ‌های نوین و جنگ بیولوژیکی مربوط می‌شود، اما بحث اصلی سبک زندگی مذهبی و مادی است و چه تأثیری در سلامت افراد جامعه دارد.
توجه به این نکته لازم و واجب است که ایران جزو نخستین کشور‌هایی بود که دچار ویروس کرونا شد، قطعاً امکانات و تجهیزات پزشکی و بیمارستانی ایران در اندازه مناسبی است، اما از کشور‌های غربی و اروپایی بالاتر نمی‌تواند باشد.

با این وجود، ویروس کرونا در ایران در مقایسه با کشور‌های پیشرفته نلفات و تبعات کمتری داشته است.

حتی اگر از نظر جمعیتی هم مقایسه شود، کشوری، چون ایتالیا یا فرانسه و انگلیس، که هر یک از آنها جمعیتی نزدیک به جمعیت ایران دارند، مرگ شهروندان این کشور‌ها بسیار فراتر از مرگ بر اثر بیماری ویروس کرونا در ایران بوده است.
مردم ایران بر اساس آموزه‌های دینی و منعی که در خوردن برخی مواد غذایی و گوشت حیوانات وجود دارد، از گوشت حیوانات حرام گوشت استفاده نمی‌کنند و ذبح حیوانات نیز ذبح اسلامی و شرعی است.
خوراکی‌ها و آشامیدنی‌های حرام در جوامع غیر اسلامی رایج است و آمار بیماری‌ها نیز در این کشور‌ها بالا است.

چرایی این که مردم کشور‌های غربی از بیماری کرونا جان می‌بازند، ضعف در سیستم ایمنی بدن افراد این جوامع است، چرا که خوردن و آشامیدن حرامات زیان زیادی بر بدن وارد می‌کند که حتی از نظر علمی نیز ثابت شده است و این موضوع در آزمایشگاه‌های همان کشور‌های غربی به دست آمده است.

اکثریت مردم کشوری چون ایران، برای این که سبک زندگی اسلامی و دینی دارند، قطعاً مصون‌تر از دیگر جوامع به ویژه غربی هستند.
مصرف مشروبات الکلی در بسیاری از کشور‌ها متداول است این نوشابه‌های الکلی که از نظر اسلام مصرف آنها حرام است، سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند و بیماری‌های گوناگونی را باعث می‌شود.   کشور‌های غربی دچار بد مصرفی مشروبات الکلی و بیماری‌های ناشی از آن هستند.
مصرف مواد مخدر نیز یکی از عوامل بیماری زا و ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن است.   آمار معتادان در کشور‌های غربی به خاطر آزادی‌های بی بند و باری که وجود دارد، بالا است و همین نکته یکی از عوامل بالاتر رفتن تلفات به خاطر بیماری کرونا می‌تواند باشد.
این که کشور‌های غربی در رسانه‌های خود آمار جانباختگان در ایران را به خاطر کرونا نادرست می‌پندارند، از فلسفه چگونه زیستن مردم ایران آگاهی ندارند و اگر هم داشته باشند، سیاست دشمنی باعث می‌شود تا نادیده بگیرند.
نتیجه چنین برداشتی از مقایسه نتایج تبعات کرونا در دنیا و میان کشور‌های گوناگون، این است که کشوری چون ایران باید هر چه بیشتر به توصیه‌ها و دستورات دینی خود پایبند باشیم و جوامع غربی نیز می‌توانند از ایران تبعیت کنند تا در مقابل بیماری‌ها مصون‌تر باشند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا کشور های غربی بیماری ها توصیه ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۰۱۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید

به گزارش همشهری آنلاین، مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان با اشاره به پرشدن ۸۱ درصدی مخازن سدهای خوزستان در پی بارندگی‌های اخیر گفت: ۱۰۰ درصد مخزن سد دز پر شد.

عباس صدریان‌فر جمعه شب در گفت وگوی رسانه‌ای بیان کرد: شاهد ۲ موج قوی بارشی در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبشهت‌ماه در خوزستان بودیم که حوضه‌های آبریز منتهی به استان خوزستان را تحت تاثیر قرار داد.
وی با بیان اینکه سامانه‌های بارشی از ۱۰ روز گذشته مورد رصد کارشناسان سازمان آب وبرق خوزستان قرار گرفت، افزود: بررسی سامانه‌های بارشی به دلیل نوسانات زیاد دشوار بود که با مدیریت خوب و ایجاد ظرفیت در سد توانستیم سیلاب اخیر را به درستی مدیریت کنیم.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان، نقطه بحرانی بارندگی اخیر را سد دز دانست و گفت: ورودی سد دز حدود ۲هزار متر مکعب بر ثانیه بود لذا خروجی سد را از روزهای قبل به حدود ۵۰۰ مترمکعب بر ثانیه رساندیم تا بتوانیم ظرفیتی حدود ۶۵ میلیون مترمکعب ایجاد کنیم.
صدریان‌فر تصریح کرد: اگر خروجی سد افزایش نمی‌یافت مجبور بودیم آب ورودی به سد دز را خارج کنیم.

وی با تاکید بر اینکه با این ظرفیت توانستیم از سیل پایین دست جلوگیری کنیم، افزود: همزمان با این بارش، در پایین‌دست سد دز، حوضه‌های میانی از جمله سیلاب‌ها، مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی دبی حدود ۹۰۰ متر مکعب بر ثانیه تولید کردند که اگر مقاومت ما برای خروجی سد نبود همپوشانی این ۲ خروجی می‌توانست برای مردم مشکلاتی ایجاد کند.
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان بیان کرد: وضعیت مدیریت شده و حوضه‌های پایین‌دست در حال فروکش کردن هستند و احتمال دارد خروجی سد دز را در ساعت‌های آتی بیشتر کنیم.
وی از مردم تقاضا کرد در پایین‌دست مراقبت کنند و فرمانداران مربوطه نیز اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهند.

۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان پر شد

صدریان‌فر درخصوص آبگیری انجام شده نیز گفت: حدود ۸۱ درصد مخازن سدهای خوزستان آبگیری شده است؛ میزان آبگیری سد کارون به ۹۱ درصد و سد دز به ۱۰۰ درصد رسیده است.

به گزارش ایرنا بارش بیش از ۱۷۵ میلیمتر باران طی روزهای پنجشنبه و جمعه باعث آبگرفتگی معابر و وارد آمدن خسارت به زیرساخت‌های عمرانی و کشاورزی شهرستان دزفول شد.

فرماندار ویژه دزفول گفت: دستور تعطیلی بوستان‌های ساحلی این شهر صادر و عملیات تخلیه خودروها از این بوستان‌ها نیز آغاز شده است.

وی از شهروندان خواست از نزدیک شدن به بستر رودخانه دز و حضور در پارک‌های ساحلی تا عادی شدن شرایط به طور جدی خودداری کنند.

کد خبر 849065 برچسب‌ها سيل خبر مهم سد

دیگر خبرها

  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • سمپاشی ۱۸۱۶ هکتار از مزارع ارومیه بر علیه آفت سن غلات
  • هواشناسی ایران / هشدار زرد در پی فعالیت سامانه بارشی در کشور
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تداوم بارش‌ها در ایران؛ ورود سامانه بارشی جدید از دوشنبه
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است