Web Analytics Made Easy - Statcounter

طی روز‌ها گذشته سالاد الویه و کالباس مشکوک در بین برخی از فروشگاه‌های مشهد توزیع شد. روی بسته بندی این محصولات به زبان عربی و انگلیسی نوشته شده بود که با گوشت خوک تولید شده است.

به گزارش شریان نیوز،طی روز‌ها گذشته سالاد الویه و کالباس مشکوک روانه فروشگاه‌های مشهد شد، محصولات غذایی که روی آن‌ها به زبان‌های عربی و انگلیسی عبارت تولید شده با گوشت «خوک» درج شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصولات توسط یک شرکت تولید کننده مواد غذایی روانه بازار‌های مشهد شده بود. اما چند روز پس از اعتراض‌های شهروندان در خصوص فروش این محصولات، این شرکت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد عبارت مورد نظر در چاپخانه به اشتباه بر روی محصول درج شده است و محصول فوق از لحاظ بهداشتی هیچ مشکلی نداشته و تخلفی از سوی شرکت تولید کننده صورت نگرفته است.

در اطلاعیه این شرکت تولیدکننده مواد غذایی آمده است: «احتراماً با توجه به شکایات واصله در خصوص لیبل محصول سالاد الویه کالباس این شرکت که اشتباهاً در چاپخانه عبارت عربی و انگلیسی مربوط به گوشت خوک درج شده است و تعداد ۳ هزار و ۸۰۰ عدد کاور مربوطه توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو طی بازرسی در محل کارخانه توقیف شده است.

این شرکت متعهد می‌شود طی فراخوانی تمام اجناس تولید شده با کاور مربوطه را که به مشهد ارسال کرده است در اسرع وقت به شرکت عودت کند.»

کیانوش جهانپور مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت در این خصوص توضیح داد: طی بازرسی‌های صورت گرفته از محصولات این شرکت هیچ‌گونه گوشت خوکی در محصولات آن به کار نرفته است و فقط اشتباه تایپی در این موضوع اتفاق افتاده است.

وی با بیان اینکه بازرسان سازمان غذا و دارو ۳۸۰۰ لیبل را از این شرکت توقیف کرده‌اند گفت: سایر محصولات نیز توسط شرکت جمع‌آوری شده و این موضوع به دلیل بی‌دقتی مسؤولان شرکت صورت گرفته است.

منبع: فارس

برچسب هاکالباس

منبع: شریان

کلیدواژه: کالباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۹۵۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند

ایتنا - برنامه غذایی پرطرفدار پارینه‌سنگی یا پالئو به افراد توصیه می‌کند با اولویت دادن به گوشت، وزن کم کنند تا از سلامتی مشابه اجداد غارنشین انسان برخوردار شوند.
 پژوهشی جدید خط بطلان بر این تصور کشیده است و یافته‌ها نشان می‌دهد که انسان‌های عصر حجر در واقع بیشتر سبزیجات می‌خوردند تا گوشت.

بررسی استخوان‌ها و دندان‌های کشف‌شده در غاری در مراکش که انسان‌ها حدود ۱۵ هزار سال پیش در آن سکونت داشتند، نشان می‌دهد که برنامه غذایی عصر حجر به‌وضوح گیاهی بوده است.

به نوشته پژوهشگران، این الگوی غذایی مشخص تصور رایج در مورد اتکای انسان‌ عصر پیشاکشاورزی به پروتئین‌های حیوانی را به چالش می‌کشد.

دانشمندان موسسه انسان‌شناسی تکاملی مکس پلانک در آلمان می‌گویند بخش قابل‌ملاحظه‌ای از برنامه غذایی جامعه انسان‌های ماقبل تاریخ متشکل از بلوط، دانه کاج و حبوبات وحشی بود.

تجزیه و تحلیل ایزوتوپی بقایا به دانشمندان امکان می‌دهد مشخص کنند افراد غذایشان را از کجا تهیه می‌کردند و در طول عمرشان در معرض چه محیطی قرار داشتند.

ترکیب انواع خاصی از روی، استرانسیم، کربن، نیتروژن و گوگرد نشان می‌دهد که در زندگی این مردم غذاهای گیاهی سهم بزرگی داشته است.

بررسی سطح نیتروژن نشان می‌دهد ۸۰ درصد غذایی که ساکنان غار تافورالت می‌خوردند گیاهی بود.

زینب مبتهج، نویسنده اصلی این پژوهش، به نشریه تلگراف گفت: «من نمی‌گویم که این گروه در اصل گیاهخوار بودند، زیرا افراد گوشت هم مصرف می‌کردند. اما منبع غذایی اصلی برای دریافت پروتئین نبوده است.»

او در ادامه افزود که این پژوهش تصورهای پیشین در مورد عادت‌های غذایی انسان‌های باستان را به چالش می‌کشد.

این دانشجوی دوره دکتری گفت: «تصور رایج این است که برنامه غذایی دوره پارینه‌سنگی گوشت‌محور بوده، و شکار نقشی عمده داشته است. اما یافته‌‌ها از تافورالت شناختی دقیق‌تر به دست می‌دهد، که اتکا به میزان قابل‌ملاحظه‌ای روی منابع گیاهی خوراکی وحشی بوده است.»

یافته‌ها همچنین حاکی از آن است که غذاهای گیاهی در برنامه غذایی نوزادان نیز وجود داشته و شاید غذایی برای گرفتنشان از شیر بوده است.

این مقاله پژوهشی در نشریه بوم‌شناسی و تکامل نیچر (Nature Ecology & Evolution) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • آغاز فروش اقساطی محصولات کرمان موتور (اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول
  • حتی یک وعده غذای بدون گوشت برای بیماران کبدی مفید است
  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • انسان‌های غارنشین گیاهخوار بودند
  • تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی